luni, iulie 27, 2009

Teoria conspiratiei (sau cat de prosti ne credeti fraate?)

Nici nu se uscase bine cerneala pe documentul de investire a lu` Obama k au gasit astia motive sa il detroneze. Pe principiul..baa..asta ne ia painea de la gura..ce facem?..undeva prin congresu american s`a desfasurat urmatoarea conversatie:

-Ba..am cam pus`o..prea`l iubeste toata lumea pe tipu` asta. Ce naiba..am ajuns sa fim condusi de`un negru?? Tre`sa facem ceva! Hai sa`l asasinam! k ati vazut ce bine am dus`o dupa JFK. Si s`a rezolvat rapid si cu Oswald.

- Ba..or fi astia prosti..da` park prea au murit multi presedinti.Hai sa`l infestam c`o maladie ceva, k prea bate la ochi.

- Hai. Inventam o maladie bizara de undeva...Hai din Mexic ca si`asa nu`i suportam pe imigrantii astia care ne iau painea de la gura. Si o aducem din aproape in aproape la Casa Alba. Si ca sa nu bata la ochi..o facem pandemie!

- Pff. Mi`e lene. E prea complikat. Hai sa ne dam amici..Sa`i gasim o hiba. Nu poa`sa fie omu perfect nu?

- Ba..pai dak sa facem pandemie era greu..Sa-i gasim hibe cum facem? Ca si daca incepem de la inceput din cinci in cinci o sa dureze prea mult, si si`asa ii creste popularitatea.

- Ba stii ca esti destept! La inceputurile lui incepem!.

Si`asa i`au gasit baietii destepti inadvertente pe certificatu` de nastere. Cika n`ar fi nascut in america, ceea ce`l invalideaza pentru postu` de cel mai puternic om d p glob. Si mai interesant, cika ar fi muslim, si ar avea ca prenume Mohammed. Sau ca ar fi scris ca fiind alb la culoarea pielii.

Zvonurile dateaza de pe la inceputul anului 2008, dar avand in vedere ca Obama e cam cu 5 min mai destept decat baietii rai, a reusit sa aplaneze zvonurile, desi nu au fost infirmate niciuna din banuieli. Mai rau, au publicat o varianta a unui extras din certificatu` de nastere plin de greseli pe care niciun copil de 12 ani cu 2 ani de photoshop in spate nu le`ar fi permis. Park e un desen dintr`ala cu "gasiti diferentele" .

Sustinand teoria conspiratiei, cred ca e un descendent de`a lu Saddam. Nu conteaza ca nu seamana, n`au aceleasi gene, si cam singurul lucru pe care il au in comun e faptul ca sunt barbati. Eu zic ca Saddam l`a indoctrinat pe Obama sa distruga SUA. Iar oamenii acelei natii sunt asa de usor de manipulat, incat am descoperit cu stupoare ca unii din ei au impresia ca Obama va da cu bomba nucleara in America. Yeah. Reaaally credible, ain`t it?

Revenind la Romania noastra cea de toate zilele, mi`am dat seama de ce eram eu deprimata in ultimele zile. N`am mai urmarit politica noastra. Nu ca as avea mare idee despre care cum cand cu cine si`o trage, dar sunt asa amuzanti din cand in cand. Ca acum vreo 2 zile, cand nu`sh care ministru a venit cu stralucita idee ca TIR`urile sa numai circule pe strazi, ci cu trenu ! Buna idee. Pacat ca la vreo 15 min dupa ce am vazut asta pe un post, pe un altu` se prezenta starea deplorabila a sinelor, care au provocat intarzieri de vreo 200 de minute. La trenurile de calatori, nu la cele marfare.

Vezi ce`nseamna sa ai pile acolo sus? Acu` vreo 2 ani, cand am vrut eu sa aflu cum pot teleporta o motocicleta din cluj in craiova, tanti de la CFR mi`a zis foarte senin s-o dezasamblez si sa o pun sus, deasupra scaunelor. Nu mi`am dat seama daca era chiar atat de proasta sau pur si simplu facea misto de mine, dar dupa explicatiile foarte clare si dezvoltate pe care s`a apucat sa mi le insiruie, cred ca avea destul de mult bun simt sa nu ma ia peste picior.

Pe de alta parte, se discuta foarte intens cazul Ritzi. Sincer eu o compatimesc pe tanti. Pana ma gandesc cam cati bani a primit ea de la anumite grupuri ca sa se jertfeasca pentru a ne da noua, muritorilor de rand, impresia ca "e pur si muove" ceva acolo sus. Atunci imi vin dracii. 

P.S. In caz ca vreti sa va formatati calculatorul, si aveti exact aceeasi problema ca si mine (lenea de a cauta toate programelele si programutzele care ne fac viata mai usoara/frumoasa/amuzanta) va recomand un pachet care te ajuta foaaarte mult. Le are cam p toate le poti lua si singur d p net. Freeware evident. Stiu ca tot o sa sapati dupa crack`u de la office, dar makar asta va scuteste de inca 15 programele de cautat.

Niciun comentariu: