luni, iulie 24, 2017

Euro trip - Partea a doua

Camera a fost draguta si "in cetate". Conform google maps, era o mare constructie in mijlocul orasului. Conform realitatii, sunt mai multe cladiri.


Langa acel geam mic stau eu si scriu. Nu e comfortabil, dar ce nu fac eu pentru fani... :)))
Cuvantul zilei de Duminica este "Dazvreno". Il vedeai peste tot, inclusiv la mancatoria de coaste pentru care am traversat orasul. Inseamna Inchis. Se pare ca baietii astia n au fost informati ca vin.
Dupa o masa la kfc, in plimbarile noastre ne am intalnit c'un crocodil, un concert in turn si un nene care avea apa in semnalizare.


Cu toate ca mi s-a soptit in casca faptul ca oamenii astia sunt atei, au suficiente biserici si locatii de cult sa faca de rusine un neam de credinciosi 100%Nu stiu ce a vrut sa spuna artistul in poza de mai jos, dar unul din turnulete e stramb, iar perfectionista din mine simte nevoia sa scoata asta in evidenta
Trebuie sa mentionez ca nu am murit de foame. Aripioarele picante de la pub ul irlandez au fost ok'ish, dar spre dezamagirea noastra, nu mai aveau coaste. Am mentionat cum tot orasul era inchis si pustiu? Probabil de asta. 
In rest, am mai vazut o scara cu problema de inundatie si cam atat. 


Luni dimineata, la ora 7 a fost data trezirea. Nu stiu cine era ala de la clopote, dar langa hotelul nostru erau 2 locatii cu clopote care bateau aleator. Cred ca erau doi pusti care isi faceau farse. In fata hotelului, piateta goala si deprimanta din prima seara a inceput sa se umple cu negustori.
Printre ei, un nene cu o cisterna incerca sa spele strada. Stiti bancul cu :John, du te si uda florile. Dar, Sir, ploua. Ce-mi pasa mie? Ia-ti o umbrela.

Niciun comentariu: