marți, octombrie 26, 2010

Cruda realitate...

Femeile sunt prin defintie complicate. Si prin educatie proaste. Intotdeauna m`a fascinat orgoliul existent la creaturile bipede de sex feminin.
Inteleg ca sunt educate de mici sa puna mana pe un popandau pe care sa`l lege de ele si pe care sa`l exploateze pana la adanci batraneti. Numai ca nu pot intelege de ce niciodata nu o sa gasesc/aud despre o relatie sanatoasa. O relatie in care partenerii sa nu aiba pretentii nejustificate unul de la altu. In care fiecare sa se dezvolte individual cu ajutorul partenerului. Majoritatea relatiilor din jurul meu se construiesc pe modelul "baiat rau" si "fata buna". Relatii in care fata joaca teatru pana considera ca l`a prins pe fraier, si atunci incepe cu pretentiile.
Exista doua posibilitati: daca fata e desteapta, o sa`l faca pe individ sa inteleaga ca de fapt el are nevoie de schimbarile pe care incearca sa i le bage pe gat. Si in cazul asta, ea isi va concentra toata atentia pe schimbarea lui. Pana in momentul in care popandaul se trezeste intr`o dimineatza, se uita in oglinda si e mandru de ceea ce a ajuns, si apoi se intoarce si priveste langa el, la fata care a uitat ca si ea trebuia sa se dezvolte in ritm cu el. Si isi zice "merit ceva mai bun" si incepe sa se uite in stanga si`n dreapta dupa alte posibile cuceriri.
Varianta a doua ar fi in cazul in care fata nu stie ca barbatilor nu le place sa fie educati. Si face greseala tactica de a incerca sa`l schimbe prea evident. Caz in care individul ori se schimba si apar pretentiile gen "Eu am facut atatea, e si randul tau", ori fuge.
Oricum ai da`o, tot n`o sa iasa bine o relatie cu un bad boy, atat timp cat nu realizezi de la inceput ca niciodata n`o sa devina barbatul de casa la care visa mama ta.
Orgoliul feminin e cel mai mare dusman al femeii. El e cel care te face sa spui "EU o sa fiu cea care o sa`l schimbe!", el e cel care dispare in momentul in care ar trebui sa`l tratezi cu dispret dupa prima jignire/palma/batjocorire, el e cel care nu te lasa sa vezi baietii buni din jurul tau si te face sa te indragostesti doar de baietii nepotriviti.
Nu`i un lucru rau sa iubesti un bad boy. Rau e cand crezi ca esti mai speciala decat celelalte fete care roiesc in jurul lui. Rau e cand consideri ca esti mai desteapta/frumoasa/dotata decat celelalte fete care si`au pierdut noptile suspinand dupa el. Si mai rau e atunci cand iti calci in picioare tot ceea ce reprezinta persoana ta, doar ca sa le demonstrezi celor din jur ca voi va potriviti. Rau e cand te minti singura ca de fapt te considera speciala. Si cand interpretezi ceea ce spune in avantajul tau.
Barbatii sunt simpli. Rareori vorbesc cu subinteles. Cand vor ceva, il fac. Cand te vor pe tine, te vor asa cum esti. Fara masti, fara sentimente ascunse, fara complicatii. Vor sa ramai aceeasi fata care le`a atras atentia. Daca vor pres de intrare se duc in magazin si isi cumpara.
Cum poti sa ai pretentii sa fie baiat de casa atata timp cat tocmai faptul ca niciodata nu stii cu cine se duce acasa te`a atras la el?

Niciun comentariu: