duminică, septembrie 28, 2008

Oferiti o floare!!

Ce se intampla cu baietii din ziua de azi? Unde sunt cavalerii de altadata, care se dadeau peste cap ca sa cucereasca o fata?? Oare exista pe undeva un Manual de agatzat al barbatilor unde scrie sa nu aduci flori..sa nu cumva sa faci complimente..nici sa nu indraznesti sa fii gentleman???
Adik..pe bune..cand a fost ultima oara cand ati oferit o floare(la baieti ma refer) sau ati primit una(fete) fara nici un fel de motiv?Lasand la o parte aniversari sau incercari de impacare. Eu cel putin n`am mai primit de foarte mult timp..Oare baietii cu bun simt chiar au pierit? sau am eu norocul ala chior sa cunosc numai lame excuses for a man??
Adik..o floare costa mult mai putin decat un pachet de tigari de ex..ca nu avem pretentia sa ne cumparati crin imperiali in fiecare zi..sau buchete enorme de trandafiri..in mod sigur exista o toneta de`aia cu flori in calea voastra spre intalnire. E chiar atat de mare sacrificiul? Sau apare gandirea aia.."vai..si ce`o sa zica lumea dak ma vede cu flori in mana?" tipic masculilor feroce??
Intr`adevar..o sa ratezi niste ocheade de la fetele intalnite pe drum..un fel de "vai..e luat..dar totusi..ce dragutz" sau dimpotriva..o sa fii asaltat de fete pentru ca esti asa galant, in care caz poti folosi pretextul ca le duci mamei/sorei/bunicii si gata! ai facut deja o prima impresie foarte buna.
Orice fata e impresionata de flori..chiar si alea cu "inima de gheatza" ;)

Niciun comentariu: