luni, mai 18, 2009

A fost odata...

Ca niciodata..o fata si`un baiat.:) De fapt, tehnic vorbind..sunt mai multe fete si niste baieti. Dar in povestioara asta, existau doar un baiat si`o fata. La inceput. Care tineau mult unul la altul. Si care se simteau bine unu in prezenta celuilalt. Si care incercau sa petreaca cat mai mult timp unul cu altul. Chiar daca se mai certau, totul parea ca merge bine. Stiau sa spuna ca le pare rau ca au facut ceva, chiar daca amandoi stiau ca e o mare minciuna. Si exista o lume in care existau doar ei doi. O lume pe care o gaseau rar, dar makar stiau ca exista.
Si dupa un timp, n`au mai fost o fata si`un baiat. A aparut un prieten, apoi o prietena, apoi inka cineva..si tot asa..pana cand..in marea de oameni..baiatul si fata nu s`au mai gasit. Sfarsit.

Simplu. S`a terminat:)
Oricat voia fata sa se amageasca, ceva era rupt.Numai conta a cui e vina, numai conta cine a incercat sa lipeasca, sau cine a rupt nodul.

Asta e o poveste.Una dintre multele prin care treci prin viata. Dar indiferent cine ai fi, pana la urma tot prin asta treci, si indiferent cat incerci sa te minti, numai poti repara nimik.
Si, crede`ma pe cuvant..nu rezolvi nimik dak tragi de relatie ca de calul mort.

Un comentariu:

Anonim spunea...

si de ce nu se mai gaseau?sau certat dintr-o prostie?